Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

scrisa de Alan Alda

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata de Alan Alda Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Alan Alda
Traducator (i): Oana Barna
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-50-2432-9
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori americani: stea a Broadway-ului, nominalizat pentru Premiul Oscar si, timp de unsprezece ani, inimitabilul Hawkeye Pierce in serialul M*A*S*H – in cursul caruia a obtinut, caz unic, trei premii Emmy: pentru actorie, dramaturgie si regie. A castigat alt premiu Emmy pentru intrepretarea lui Arnold Vinick in Viata la Casa Alba (dar lista premiilor ce i s-au decernat nu se opreste aici). Pasionat de stiinta, a gazduit vreme indelungata serialul PBS Scientific American Frontiers. Si iata ca Alan Alda a scris o carte de memorii la fel de eleganta, de nostima si de emotionanta ca rolurile sale cele mai importante.

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele este povestea momentelor-cheie din existenta lui, a evenimentelor care l-au construit pe Alan Alda cel de azi, incepand cu moartea cainelui iubit, continuand cu efortul de a simti compasiune pentru o mama imprevizibila, sfarsind cu acceptarea tatalui sau, Robert Alda, ca om si ca actor.

„O autobiografie antrenanta, temperata de o modestie si o profunzime rar intalnite la volumele de memorii ale celebritatilor.“ (Publishers Weekly)


Carti similare cu Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

Nascut in urss

Nascut in urss

de Vasile Ernu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

melless
Recenzii: 0
Carti citite: 109