Mecanica inimii

scrisa de Mathias Malzieu

Mecanica inimii de Mathias Malzieu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mecanica inimii 12.4 lei *
Mecanica inimii 17.43 lei *
Mecanica inimii 18.68 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Mathias Malzieu
Traducator (i): Mihaela Toma Udriste
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-606-8073-27-9
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Daca v-a placut Micul print, gustati si din Mecanica inimii, o carte ca o inimioara de turta dulce pentru copii mari.

Alegorie luxurianta creata din vise, imagini, sclipiri, intuneric si fantasme, insufletita de un cantaret-autor-compozitor unic. O carte muzicala prin poezia trairilor, despre un baiat cu un ceasornic in loc de inima si dragostea lui pentru micuta cantareata andaluza.

„Ne iubim ca doua bete de chibrituri. Nu vorbim, ci ne aprindem. Nu ne sarutam, ci provocam «incendii». Cat sunt de inalt, de un metru saizeci si sase si jumatate, corpul mi-e zgaltait de un cutremur de pamant. Inima evadeaza din invelisul-inchisoare, se scurge prin artere, imi ajunge in teasta si se preschimba in creier. Sunt tot o inima, de la fiecare muschi pana in varful degetelor!“ Mathias Malzieu, Mecanica inimii


Carti similare cu Mecanica inimii

Hotel Iris

Hotel Iris

de Yoko Ogawa

mai mult



Recenzii

crissis95 crissis95 pe 2017-06-01 08:25:01 Rating:

Nu stiam nimic despre acest scriitor, cartea fiind primita in urma unui schimb de carti; nici nu am dorit sa ma documentez dorind sa fie o surpriza in continuare.
Un baietel care s-a nascut in casa din varful dealului – casa in care se spune ca adaposteste pe vrajitoarea Madeleine (unde oamenii bolnavi se duc, neavand bani pentru a merge la un medic “cu diploma”) mai mult mort...

Citeste mai mult

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-02-17 07:58:09 Rating:

De multe ori nu e nevoie de cuvinte mari și multe pentru a te exprima, e suficient ca emoția să fie puternică și asta va face ca totul să fie ușor. Așa e și cu această cărticică. Mathias Malzieu a cuprins în câteva pagini iubirea mare, emoțiile puternice și aventurile lui Jack.

Încă din copilărie, Jack a fost predestinat să fie altfel. Nu doar faptul că a fost abandonat de mama lui...

Citeste mai mult

o9iubire o9iubire pe 2011-05-05 18:08:07 Rating:

“Mecanica inimii” este povestea unui baietel, numit Jack, ce se naste intr-una din cele mai geroase zile de iarna din Edinburgh, Scotia. Vrajitoarea Madeleine ii salveaza viata, punandu-i in dreptul inimii un ceas cu cuc, pentru ca acesta sa poata supravietui. Vrajitoarea devine astfel mama adoptiva a baietelului, il ingrijeste cu drag si il ocroteste.
Micutul Jack creste frumos si...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 05.05.2011 21:08:58

"niciodata, nici in vecii vecilor, nu te indragosti" - cat de profund suna... si trist...


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

crissis95
Recenzii: 59
Carti citite: 63

o9iubire
Recenzii: 41
Carti citite: 58

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126