Libraria iubirii

scrisa de Paola Calvetti

Libraria iubirii de Paola Calvetti Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Libraria iubirii 19.2 lei *
Libraria iubirii 26.18 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Paola Calvetti
Traducator (i): Emanuel Botezatu
Numar de pagini: 624 pagini
ISBN: 978-606-8073-69-9
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Libraria iubirii spune povestea Emmei, o tanara propietara a unei librarii dedicate numai si numai dragostei.

Emma are o cariera stralucitoare, un fiu reusit si un fost sot inca foarte atent cu ea si este considerata de toata lumea o femeie implinita. Dar ea simte nevoia unei schimbari radicale si accepta provocarea destinului.

Astfel, preia papetaria mostenita de la matusa sa, transformand-o intr-o librarie extravaganta, care vinde numai romane de dragoste. Cu timpul, libraria devine frecventata de cele mai pitoresti personaje, printre care chiar Federico, iubitul sau de pe vremea liceului. El este casatorit si locuieste la New York, unde lucreaza la restaurarea bibliotecii fondate la inceputul secolului XX de J.P. Morgan.

Cei doi fac un pact: vor umple golul si distanta dintre ei trimitandu-si scrisori si intalnindu-se, o data pe an, pe 10 aprilie, pentru a petrece o saptamana impreuna in Belle-Ile, in largul coastelor Bretaniei. O poveste romantica, plina de intelepciune si curaj, o lume de vis intr-o iubire coplesita de neprevazut.


Carti similare cu Libraria iubirii

Madame Picasso

Madame Picasso

de Anne Girard

mai mult
Provocarea destinului

Provocarea destinului

de Danielle Steel

mai mult



Recenzii

veverita_eve veverita_eve pe 2012-11-08 11:26:39 Rating:

O carte cu atatea rafturi cat o librarie, avand in vedere continutul ei atat de complex si cuprinzator, atatea titluri cunoscute cu o puternica rezonanta in randul cititorilor, iar autoarea cu aceleasi gusturi ca ale unei romantice desavarsite.

“La rascruce de vanturi- Emily Bronte”, “Pe aripile vantului- Margaret Mitchell”, “Emma- Jane Austen” romane ce suna cunoscute...

Citeste mai mult

MissValery MissValery pe 2012-11-07 01:04:15 Rating:

Sunt unele carti pe care le traiesti cu toti porii, carti care parca au fost scrise de tine, pentru tine. Personaje cu care rezonezi si cu care te confunzi, povesti care par a inlocui realitatea si autori pe care ii simtim ca prieteni apropiati.

Printre aceste carti se numara si minunatia numita "Libraria iubirii", de Paola Calvetti. Sunt cat se poate de subiectiva, stiu,...

Citeste mai mult

andres andres pe 2012-06-18 01:05:34 Rating:

"Ca sa te salvezi, citesti. Panaceul perfect. Pentru ca – cred ca asta e valabil pentru toata lumea – a citi inseamna sa-ti fixezi un punct de reper in asa fel incat sa nu fii nevoit sa-ti ridici privirea spre confuzia care domneste in lumea reala, sa-ti tii ochii pironiti asupra randurilor din fata ta ca sa scapi astfel de tot si de toate – cuvinte care, unul cate unul, aduna...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andreeatoma pe 01.06.2011 18:17:00

Cartea aceasta m-a atras si prin coperta, si prin faptul ca eram in plina lectura a celeilalte scrise de aceeasi autoare- Iubirea secreta, dar si prin recomandarile de pe coperta. De cate ori
o vad, imi vine sa o iau la citit...de aceea am si ascuns-o in teancul de carti mai putin vizibil...asteapta sa ii vina randul. :)


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Deniza
Recenzii: 0
Carti citite: 38

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289